20110427

Väriä vaatekaappiin


Muistatko postauksen uutta laukkua metsästämässä? Kallistuin vihreän nahkalaukun puolelle, ja aikani harkittuani ja pähkäiltyäni kävin laukun noutamassa Zarasta. Vaatekaappiani vaivannut värien puute on aiheuttanut muutenkin ahdistuneita tunteita. Mustaa mustan kanssa mustalla höystettynä ei vain yksinkertaisesti maistu, kun haluaisi pukeutua riemunkirjavasti colour blocking mielessä. Tilanne korjattu(vain osittain) muutaman t-paidan ja tennareiden muodossa. Vielä puuttuvat kivat värikkäät housut ja kaveriksi vaikkapa bleiseri/takki/neule. Tai useita. Useampi parempi, ehdottomasti.

Lisäksi kaikki värikkäät vaatteet asustelevat siskon kellarissa Helsingin puolella, ja ongelmahan on siinä että ne on kesävaatteita, ei kevätvaatteita. Kevyitä mekkoja, kesäisiä toppeja ja rantavaatteita. Eihän niillä voi näin keväällä hihhuloida, vaikka melko lämmintä Tukholmassa onkin ollut viime viikkoina. Ja sitten niihin pitäisi myös päästä käsiksi. Ja toivoa että ne ovat sopivan kokoisia. Oh well, kyllä kai!

Laukku ja t-paidat Zarasta, tennarit H&Mltä.

2 kommenttia:

  1. Jee! Hyvä kun ostit vihreän, on hiaano :)

    VastaaPoista
  2. Hihi, kiitos kannustuksesta olen hyvin tyytyväinen valintaan. kiitos siis avusta ja kiva että tykkäät, niin minäkin=)

    Hyvää Vappua!

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...