20110531

Kympin pinkkiTämä pinkero on ehtinyt vilahtamaan jo kerran ennestään illan asu-postauksessa. Shokeeraavan  neonpinkin topin väri ja liehuva malli hurmasivat allekirjoittaneen, joten H&M:n kassalla toppi vaihtoi omistajaa kymmenen euron korvausta vastaan. Tämän topin kaveriksi haaveilen valkoista bleiseriä, mutta taidan odottaa muutamien viikkojen kuluttua alkavia alennusmyyntejä. Pian onkin puolivuosittaisen "mitä metsästän alennusmyynneistä"-listan aika.

Onko siellä jo alennusmyynnit mielessä?

4 kommenttia:

 1. Itellä vaihto-oppilasvuosi Ruotsissa päättyy ensi viikolla ja iso ikävä jää! Toivon, että oon tossa sun asemassasi muutaman vuoden päästä, ja täällä opiskelemassa. PS ihana toppi, kattelin sitä itekkin tänään kaupungilla kierrellessä ;)

  VastaaPoista
 2. Voih että, varmasti haikeat tunnelmat mutta onnellinen kokemuksista! Itsellänikin monet vaihtarikaverit lähtevät ja on siis hieman haikea mieli, joten osaan hyvin samaistua tunnelmiisi vaikka tänne jäänkin=). Pidän peukkuja että pääset vielä tulevaisuudessakin nauttimaan Ruotsista!

  Toppi kiittää;)

  Iloista kesänalkua Siirille!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Ella: Kiitos Ella! Kyseisiä toppeja löytyy käsittääkseni myös auringonkeltaisena ja pinkki/punaisena kuvioituna H&M:n divided-osastolta.

  Aurinkoista viikonloppua sinne!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...