20110601

Vegeruokaa kivenheiton päästä Slussenista

 Slussenin ja Viking Linen terminaalin lähistölla sijaitseva kasvisruokaa tarjoileva ravintola Herman's löytyy osoitteesta Fjällgatan 23B (Slussen(T), pieni kävelymatka Katarinavägeniä pitkin). Kävin testaamassa lounasbuffetin antimet ystävien kera huikeissa maisemissa maanantaina, ja äimistyin paikan huikeista puitteista ja herkullisesta ruuasta! Herman'sin suurelta ja kauniilta puutarhaterassilta on supermahtavat näkymät vanhan kaupungin ja Djurgårdenin suuntiin.

 Valinnanvaraa löytyy!

Herman'sin kotitekoinen lounasbuffetti koostuu kolmesta lämpimästä ruuasta, lämpimistä lisukkeista, monenmoisista kylmistä ruokalajeista, herkullisista kastikkeista ja tuoreesta leivästä. Lounashintaan(100kr) kuuluu ruokien lisäksi kahvi tai tee(hyvä valikoima terveellisen kuuloisia teesekoituksia, lisäksi tarjolla soijamaitoa, ruokosokeria jne.). Ravintolassa tarjoillaan lisäksi kahvilatyyliin makeita leivonnaisia, sekä kylmiä ja kuumia juomia.

 Jälkkäriteet nautittiin kuikuillen maisemia.

Suurin osa ruokavaihtoehdoista on gluteenittomia, maidottomia ja munattomia, eli soveltuvat erinomaisesti vegaaneille tai keliakikoille. Näin lihansyöjänä/sekaruokailijana täytyy kyllä sanoa, että totaali-ihastuin Herman'sin maukkaisiin kasvisruokiin, iso plussa myös ekologisuudesta! Lemppareitani lounasbuffasta olivat lämmin pinaattikastike riisin kera,  cashew-couscous ja lohkoperunat tsatsikin kanssa, njamskis!

Puutarhamaisella terassilla kelpaa herkutella kasvisruoilla!

Kesä-elokuussa Herman's on auki 11-23, lounasta tarjoillaan kello 11-15 välisenä aikana. Keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin paikassa soitetaan elävää musiikkia iltaisin(soul, jazz, bossa nova). Suosittelen paikkaa jo pelkästään näköalojen takia! Käy kurkkaamassa lisäinfoa Herman'sista täältä.

2 kommenttia:

  1. oi mikä paikka! Tonne mun pitää ehdottomasti päästä seuraavan kerran kun olen Tukholmassa :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen ehdottomasti, mahtavat näkymät ja herkkuruokaa!

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...