20110607

Hellettä ja auringonpaistetta Tukholmassa

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämpömittari näyttää +26 astetta, nämä ovat kesän parhaita päiviä! Iho kiiltelee Hawaiian Tropicin kookoksentuoksuisesta aurinkoöljystä, ja täällä ihmetellään maailman menoa nurmikkoläntiltä aurinkolasit nenällä, kesäfiilis katossa! Juuri nyt lueskelen Ruotsista kertovaa matkaopaskirjaa, sillä ihanan Tukholman lisäksi suunnitelmissa on tutustua Ruotsin eteläisempiin kaupunkeihin tämän kesän aikana. Muun muassa Göteborg on tällä listalla, stay tuned!

4 kommenttia:

 1. Voi ku itekki pääsis aurinkoon, oon sen sijaan toimistossa :P

  VastaaPoista
 2. Toivottelen sinne superaurinkoisia päiviä sitten viikonlopuksi että kerkiät sinäkin nauttimaan auringosta ahkera toimistotyöläinen;)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Mistä tuollaisen aurinkoöljyn olet löytänyt? O.o Jostain spesiaaliliikkeestä vai ihan jonkun tavaratalon kosmetiikkaosastolta?

  VastaaPoista
 4. Needja: Aurinkoöljyä eri suojakertoimilla löytyi Kicksin valikoimasta. Uskoisin myös että suurista tavarataloista löytyy kyseistä öljyä.

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...