20110602

Päivän asu 20110601


 

Pikakierros Zarassa. Tapanani on ennen alennusmyyntejä käydä kurkistelemassa tarjontaa ja suunnitella mitä tulen ostamaan alennusmyynneistä. Testailen oikeat koot valmiiksi, joten aleissa voikin sitten vain poimia tangosta haluamansa tuotteet omassa koossa, eikä tarvitse jäädä ahdistumaan hullunmyllyn keskelle ja pitkiin sovitusjonoihin. Kätevää eikös! 

Päivän asuna:
Neulepaita / Zara
Nahkashortsit / Zara
Käsikoru / Weekday
Laukku / Zara
Kengät / Converse

12 kommenttia:

 1. Tukholman Zaran alet on kyllä aivan parhaita, ite teen joka kerta sellasia löytöjä, että... Ei Suomessa ole ollenkaan sama meno!

  ihanat shortsit sinulla :) haluaisin myös nahkashortsit ja mustan nahkahameen...

  VastaaPoista
 2. Ihanan rento asu. Noi alta kurkkivat shortsit näyttää tosi kivoilta. Sulla on nätti rusketus jo kasvoissa. :) T. Konttorirotta :D

  VastaaPoista
 3. Katja: Juu kieltämättä! En edes uskalla käydä Zarassa niin kovin usein, sillä sieltähän löytyy aina jotain ihanaa mitä lompakko ei katso yhtään hyvällä;)

  Kiitos! Ne ovat huippupehmeät jalassa, alelöytö muutama vuosi takaperis Zarasta=) Voih minäkin haluaisin mustan nahkahameen a la Elin Kling, vinkkaillaan vaikka puolin ja toisin jos osuu kaupassa silmiin;)!

  Minna: Kiitos kovasti! Vähän se aurinko on jo ehtinyt tarttua ainaskin nassun puolelle=) Konttorirotta nauttii sitten hyvistä keleistä viikonloppuna;) Tsemppiä töissä ahertamiseen!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. Aika taktikko alennusmyyntien suhteen! :D Joissakin kaupoissa henkilökunta 'ruksii' hintalappuja tai laittaa jotain muuta merkkejä niihin, siitäkin näkee mitkä menee aleen. En kyllä ikinä jaksa jonotella sovituskoppeihin, mutta luotan siihen, että ne saa palauttaa parin viikon sisään jos ei miellytä. t. ex-myyjä vinkkailee täältä :)

  VastaaPoista
 5. Jaahas, täällä laitettiin heti vinkki korvan taakse;) Onneksi on kuitenkin yleensä täydet palautusoikeudet aletavaroidenkin suhteen, niin vois sitten "kokeilla kotona" ja vältellä sovarijonoja;)

  Kiitos kovasti vinkistä Rii!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti murunen=)! Hyvin Zara-painotteisia nämä asut tuppaa välillä olemaan, wonder why;)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 7. Moi Ninnis!

  Kiitos kivasta blogista! Samalla yks käytännön kysymys: oon tulossa syksyksi vaihtoon tukholmaan ja haeskelen kämppää. Asuntotilanne näyttää hirmuisen vaikealta! Oisko sulla antaa mitään vinkkejä asunnon metsästykseen?

  Kiitos,
  Paulina

  VastaaPoista
 8. Superihana tuo sininen paita! Ja koko asu on muutenkin tosi kiva! Löysin vasta blogiisi ja vaikuttaa niin kivalta että täytyykin jäädä seurailee=)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Kovasti tervetuloa Ruotsiin vaihtoon! Mitä tulet tänne opiskelemaan?

  Asuntotilanteen suhteen olet aivan oikeassa, varsinkin yksiöt ovat kiven takana! Opiskelijasuntosäätiö SSSB:n asuntoihin on monen vuoden jonot, mutta silloin tällöin sieltä saattaa löytyä ns. Bostadsnabb- kämppiä, näitä kannattaa yrittää väijyä(sssb.se). Blocket.se on hyvä paikka etsiä vuokra-asuntoja, siellä nopeus on valttia. Sivustolle voi laittaa myös oman "vuokralainen etsii kämppää"-ilmoituksen, mutta tämä on maksullista. Jos herää lisää kysymyksiä, niin saapi laittaa kommenttia/meiliä, autan mielelläni ja muistan hyvin millaista oli itsellä ummikkona ensimmäisten viikkojen suhteen;) Lisäkysymyksiin vastaa mielelläni, saa laittaa myös meiliä osoitteeseen ninniksenblogi@gmail.com:) Onnea vaihtopaikan johdosta vielä ja onnea asunnon metsästämiseen!

  <3Ninnis

  Keke: Isot kitokset, kiva kuulla että pidät blogistani! Lämpimästi tervetuloa
  seurailemaan!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 10. Voi suurkiitos ihanainen!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...