20110611

Klassiset farkkushortsit


Helteet Tukholmassa jatkuvat. Kesävaatteeni möllöttävät siskon kellarissa Suomessa, ja kärvistelen täällä Ruotsin puolella kuumuudessa päivästä toiseen yksissä ja samoissa shortseissa. Punaiset rönttöshortis toimivat rannalla, mutta eivät rönttöydessään sovi juuri minkään muun omistamani vaatekappaleen kanssa yhteen. Vaatekaappini koostuu tällä hetkellä siis kaikesta sellaisesta, mitä ei kesäkuumalla voi ajatellakaan vetäisevänsä niskaansa/jalkaansa. Viikot kuluivat, kesävaatteiden puutteelle oli pakko tehdä jotain. Reissu Suomeen on kylläkin edessä, mutta matkaan tuntuu olevan ikuisuus, ja säätiedotukset lupaavat helteiden jatkuvan Tukholmassa.

Vastausta kesävaatteiden puutteeseen lähdin etsimään kaupungilta. Olisi ihanaa jos voisin hankkia hieman sitä sun tätä kesää varten, mutta tulevien reissujen ja vapaamuurarinmaisen rennon kesän takia kukkaronnyörit ovat tiukemmalla. Edessä ovat matkat Göteborgiin, Kalmariin ja Öölantiin. Siispä nokka kohti edullisimpia liikkeitä ja pää kylmänä! EI heräteostoksia, ei turhuuksia.


Kylmänrauhallisen harkinnan tuloksena päädyin ostamaan klassiset farkkushortsit. Kivipestyt vaaleat farkkushortsit muutamine risaisine yksityiskohtineen edustavat itselleni klassisinta versiota farkkushortseista. Lahkeet ovat riittävän pitkät, jotta shortseissa kehtaa liikkua muuallakin kuin kotona. Mukavatkin vielä. Luulen löytäneeni uudet kesäsuosikit, enkä ymmärrä miten olen voinut ennen elää ilman näitä. Hintaa klassisilla farkkushortseilla noin 30€.


Farkkushortsit / H&M(mallia boyfriend)

9 kommenttia:

 1. kivat ja rennot shortsit! voisin vaikka leikata omat H&M:n boyfriendifarkut shortseiksi tän inspiroimana ;)

  sun blogi sattu silmään, koska oon itekkin hakemassa kauppiakseen :) tosin tänne suomeen! pääsykokeisiin enää pari päivää ja jännitys on kova :D

  VastaaPoista
 2. Vallan mainiot kesäshortsit löysit!
  Ja sitten kyselen vielä, että onko noissa erikseen vielä joku merkki tms., jos täältä Suomen puolelta noita katsastaisin?

  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 3. Senja: Hurjasti tsemppiä pääsykokeisiin, toivotan onnea ja menestystä! Muistan hyvin kuinka pakersin pääsykoekirjojen kanssa muutama kevät takaperin, kuinka raskas urakka se onkaan. Pidän täällä sormet ristissä tulevalle kauppatieteiden opiskelijalle;)!

  Ja kiva että shortsit inspiroivat tuollaiseen DIY vaihtoehtoon:)!

  Tuulia: Kiitos ihana! En nyt oikeastaan ymmärrä miten olen aiemmin selvinnyt ilman tuollaisia, useiden kesien ajan:D.

  Anonyymi: Tarkistan vielä iltapäivällä shortseista(eivät ole nyt mukanani/saatavillani) josko niissä olisi jotain merkkiä tms, minkä perusteella kyseisiä shortseja olisi helpompi metsästää Henkkamaukan syövereistä. Sen muistan shortseja plärätessäni, että värihajonta oli aika laaja, omat shortsini valkkasin vaaleimpien joukosta. Välillähän nuo sävyt vaihtelevat pesujen mukaan kun
  kyse on farkkukankaasta. Palaan asiaan iltapäivällä!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Lisäselvitystä farkkushortseista tulee tässä. Shortseissa lukee peppulapussa "&BOYFRIEND, loose waist, loose leg", ja farkkushortsien takapuolella on merkintä "&" painettu nahkalappuun. Toisessa takataskussa oli jokin etiketti/kangaslappunen muutamalla pistolla ja todellinen hintalappu oli kiinnitetty farkkuihin juuttinarulla.

  Toivottavasti auttaa kyseisten shortsien etsinnässä, pidän täällä peukkuja että löytyvät! Tule hihkaisemaan jos tarvitset lisäapua=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Keke: Kiva kuulla että pidät shortseista, ovat olleet tiuhaan tahtiin käytössä oston jälkeen!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 6. Heeei, onpa kiva pökät!:) Mulla on myös ostoslistalla, varsinkin sen jälkeen kun erään huono-onnisen auringonottopäivän vietin kunnon toimistohameessa, kun muuta ei vain ollut (3/4 vaatteista Suomessa...) ja tuli vähän outoja katseita sekä tietty karseat polvirajat :D taidanpa lähteä metsästämään Hennesistä samantyyppisiä:)

  VastaaPoista
 7. Eikös ole, täällä samaa mieltä=)! Voi apua, voin samaistua sinuun niiin hyvin! Minkäs teet kun kesävaatteet ovat jossain muualla! Onnea shortsien metsästykseen, itsellä olleet lämpimien aurinkopäivien pelastus=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...