20110725

Eestaaseestaas. Sininen laukku palautettu, vielä yksi vihreä nahkainen.

Kerroin tässä aiemmassa postauksessa, kuinka vihreä nahkainen lempilaukkuni Zarasta ei elvytysyritystenkään jälkeen pysynyt kasassa ompeleistaan. Kaiholla jäin vihreää tilavaa shopperia kaipailemaan, ja lohdutin itseäni kuvan oikeanpuolimmaisella laukulla, "kakkosvaihtoehdollani" (lue lisää täältä). "Kakkosvaihtoehto" sininen nahkapaloilla koristeltu laukku seisoi ja seisoi sohvannurkassa hintalappujen kera, sillä vihreän nahkalaukun kaihossani toivoin jostain vielä sellaisen löytyvän. Olen kerrassaan toivoton palauttaja ja vaihtaja, tiedetään! Toisesta Zarasta viimeisen vihreän nahkalaukun bongasin, ja nyt olen jälleen vihreän ihanuuden omistaja. Sininen nahkapalalaukku on siis nyt palautettu. Pidän sormet ja varpaat ristissä että tämä yksilö kestäisi paremmin kuin edeltäjänsä, ehkä aiempi hajonnut oli vain kehno maanantaiyksilö.

Kivaa maanantai-iltaa teille ihanaiset siellä ruudun toisella puolella, ja kiitos kaikista ihanista kommenteista joita teillä on tapana jättää. Ootte parhaita!

2 kommenttia:

  1. Blogissani on sulle tunnustus! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kumarrus tunnustuksesta, mikä ihana yllätys! arvostan kovasti tätä kaunista elettäsi, wau ja kiitos Hanilo:)!

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...