20110725

Päivän asu 20110725

 
Kimono/jakku / Zara (uusi)
Toppi / H&M
Farkkushortsit / H&M
Nahkalaukku / Zara
Ballerinat / Zara

3 kommenttia:

  1. No toi vihree laukku oli kyllä niin sun juttu :) Ootko jossain vaiheessa tekemässä kysely ja videopostauksia?

    VastaaPoista
  2. aaa! ihana kimonojakku! mä oon himoinnut aamutakiksi/kotitakiksi sellaista vintage-kimonotakkia.. Tällaisen voisin ottaa sitten "ulkoiluun" ihan hyvin! Sulla on aina niin kivoja vaatteita!! mukavaa viikon puoliväliä kaunis! :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Olen supertyytyväinen että löysin tämän vihreän, se on päivittäisessä käytössä ja ehdoton laukkusuosikki tällä hetkellä! Mitä tulee kysymys- tai videopostaukseen niin en ole aiemmin tätä ajatellutkaan!Vaikka en kokonaista kysymyspostauksta tekisikään, niin ksymyksiä saa tietenkin laittaa kommenttiosioon tai tulemaan meilitse osoitteeseen ninniksenblogi@gmail.com, vastailen mielelläni jos kysymyksiä haluat laittaa! Kiva kuulla että kysymys-/videopostailu kiinnostaa, laitetaan korvan taakse;)

    <3 Ninnis

    Katja:Juu ymmärrän täysin, sellainen ihana viileä kesäaamutakki kuivin voi kietoutua, mutta jossa ei paistu:) Olen aivan ihastunut tähän malliin, tuntuu toimivan kaiken kanssa eikä ole hiostava materiaalinsa ansiosta. Hei superneiti, loistavaa keskiviikkoa sinne!

    <3 Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...