20120110

Yksiön sisustus, osa 3 (kylpyhuone)

Asunnon pienestä kylpyhuoneesta löytyy vaaleanvihreät seinät, harmaansävyinen muovimatto ja valkoiset kylpyhuonekalusteet (käsienpesuallas, wc-pönttö ja kylpyamme). Valaisimena on käsienpesualtaan ja peilin yläpuolella oleva pallovalaisin.
Kylpyhuonetta ei ole uusittu muun asunnon pintojen uusimisen yhteydessä, mutta muutama kiva pikkujuttu, kuten puinen kylpyhuoneenkaappi ja saman sävyinen wc-paperiteline oli lisätty kylpyhuoneeseen vuokranantajan toimesta ennen asuntoon muuttoa.
 Seinään kiinnitetyn Björken-kaapin sisään saa piilotettua kirjavan kosmetiikkakokelman, sekä tavarat joita ei halua pitää esillä. Kaappi Ikeasta, hinta 39,95€.
 Kylpyhuoneen oven sisäpuolelle kiinnittetty vanhanaikainen rautalankanaulakko korvattiin kylpyhuoneen wv-paperitelineeseen ja seinäkaappiin matsaavalla puisella naulakolla. Tähän on kätevä ripustaa pyyhkeet, kun muualta kylppärissä ei ripustuskoukkuja löydy. Vanhasta naulakosta jäi rumat ruuvinjäljet oveen, joten ne peittyvät kätevästi tämän naulakon taakse. Vaalea Molger-naulakko Ikeasta.
Kylpyhuonetekstiilien pohjana ovat tässä kylpyhuoneessa valkoinen suihkuverho ja valkoinen kylpyhuoneenmatto. Valkoisiin pysyviin tekstiileihin on helppo yhdistää jotain tiettyä sävyä ovessa roikkuvien pyyhkeiden muodossa, ja vaihdella näin kylpyhuoneen tunnelmaa. Tällä kertaa pyyhkeinä Stockmannin Casa-malliston vaaleanpunaiset pyyhkeet, yhtä usein naulakosta roikkuu tummanharmaat Anttilasta hankitut pyyhkeet tai perinteiset valkoiset pyyhkeet.
Wc-istuimen yläpuolelta löytyy vanha patteri, edellisen asukkaan jättämä pieni pyykinkuivausteline hyötykäytettiin hyllytilana vessapaperille. Patterin reunasta roikkuu Ikean Lida-sarjan pussukka, johon voi sulloa milloin mitäkin kylppäritavaraa.
 Muualtakin kylpyhuoneesta löytyy kyseisiä Lida-pussukoita. Pesualtaan reunalta löytyy hammasharjat, -tahna ja kasvojepesuaine sulassa sovussa Lida-pussukassa. Hammasharjat saa kätevästi pysymään ojossa kun punotun pussukan sisään sujauttaa tavallisen juomalasin(ks. postauksen ensimmäinen kuva).
WC-istuimen vierestä löytyy kolme isoa Lida-pussukkaa, jotka käskevät sisäänsä lisää tavaroita kylpyhuoneen minimaalisen säilytystilan vuoksi.
Kylpyhuoneen oveen on tulossa tällainen WC-kyltti, sopivat naulat ovat vain hankkimatta!

Kurkkaa yksiön sisustuksen osa 1 ja osa 2 täältä, sisustuksessä käytettyjen kalusteiden tiedot löytyvät haluttaessa kätevästi täältä!

12 kommenttia:

 1. Anteeksi, mutta onpas kamala wc/kph. Sopii kyllä hyvin "ennen"-kuviksi, muuten en ymmärrä tälläistä esittelyä blogissa.
  On kyllä vessa aika eriparia asunnon kanssa - omistajalle/vuokraisännälle siis miinus siitä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita yksityiskohtia :) Nuo virkatut pussukat olis käteviä meilläkin ! Pöytätasotilaa tarvitsisin vain niille .. :>

  Nätti kylppäri!

  xx Satu
  Indie by Heart

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos palautteestasi! Kylppäri ei minunkaan mielestäni vedä vertoja muulle asunnolle, vaan on selkeästi vanhempaa tuotantoa;) pieniä sisustusyksityiskohtia hyödyntäen on kylppäri mielestäni saatu sieväksi, ja toivonkin postauksen myötä jakavani vinkkejä kanssasisarille, jotka kohtalontovereina painivat "ei niin täydellisen"-minikylppärin kanssa.

  <3Ninnis

  Satu/indie by Heart: Kiitos söpöläinen, kiva kun kävit jälleen kommentoimassa!

  VastaaPoista
 4. Ihan siisti tuo kylppäri, voisi olla pahempikin! Puujutut sopii sinne hyvin. Muistuttaa aika paljon mun yksiön kylppäriä, missä pesukone on kuitenkin kätevä pöytätaso. :D

  VastaaPoista
 5. ihana wc kyltti!!! :DD
  http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään kovasti noista virkatuista pussukoista! Ja ihan kivan siistin wc/kylppärin olet kehittänyt :)
  Tää nyt ei mitenkään kuulu aiheeseen, mutta oletko tietoinen alkaako siskosi Mia milloinkaan uudelleen bloggaamaan? Olen hänen ikäisensä ja olen kaivannut ihan mielettömästi hänen ihanaa blogiaan! Kun ei pääse hänen vanhoja postauksiaankaan lukemaan :( Kerrohan, että häntä kaivataan <3

  VastaaPoista
 7. Hei siskoseni! Huomasin sattumalta tuon hirmuisen kivan anonyymin kommentin :) Ja päätin viestitellä ihan oma-aloitteisesti!

  Kiitos siis kovasti mukavasta viestistäsi. Syy blogin lopettamiseen ei missään nimessä ollut kyllästyminen eikä mikään sen luontoinen; kirjoittaisin mieluusti vieläkin, mutta ainakaan tällä hetkellä en usko sen olevan mahdollista. Kävi nimittäin niin ikävästi, että eräs henkilö kohdisti kaikenlaista ikävää minuun niin blogin kuin muutakin kautta, ja kun asia siirtyi poliisille hoidettavaksi koin, että myös bloggailu lienee parasta pistää telakalle. Samasta syystä en oikein voinut ennen lopettamistani asiaa selvittää ihanille lukijoilleni. Mutta siis täällä ollaan ahkeran lukijan roolissa ja haaveilen kyllä, että pääsisin taas bloggailuun mukaan :) Kiitos tosiaan huippu viestistäsi, on ihanaa ja sydäntä lämmittävää saada tuollaisia viestejä!! Iloisin terveisin, Mia

  VastaaPoista
 8. Voi olipa ihana kuulla sinusta Mia :) Todella, niin surullista, että kohdallesi tuollaista on sattunut! Yksi blogimaailman tyylikkäimmistä pukeutujista!

  Todella ymmärrettävää tietysti kannaltasi, että ei voi blogia pitää, mutta oletko harkinnut blogia, mikä olisi vain kutsutuille? Sinne ei ainakaan pääsisi tuollaiset kaiken pilaajat mustamaalaajat!

  Sinulle Mia ja tietysti siskollesi, tämän blogin pitäjälle (joka muuten muistuttaa valtavasti kaunista siskoaan) kaikkea hyvää ja blogiasi odotellassa :)

  VastaaPoista
 9. Heissan! Voi kiitos ihan hurjasti kauniista sanoistasi :) Mietin kyllä joo kutsuttujen blogia, mutta en sitten loppujen lopuksi lähtenyt siihen muutokseen kun onhan se kuitenkin ihan eri juttu kuin normiblogi. Toisaalta en ole kyllä kauheasti siihen vaihtoehtoon edes paneutunut... taidanpa tutkailla asiaa :) Kaikkea hyvää myös sinulle!!! Terkuin Mia

  VastaaPoista
 10. Vielä Mialle, oletko muuttanut pois Kruununhaasta, kun en ole enää nähnyt Sinua ja koiria Pohjoisrannassa?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Miaan voit olla yhteyksissä meilitse, miaslittleblog@gmail.com. Tuolta hänet tavoittaa paremmin kuin täältä kommenttiboksin puolelta.

  Terkuin Ninnis

  VastaaPoista
 12. Olen aika kateellinen tuosta kylpyammeesta.. :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...