20120212

Yksiön sisustus, osa 4: Loppusilaus

Täällä kotona on tapahtunut pientä juttuja sisustusrintamalla, pala kerrallaan. Olohuoneen seinälle on saapunut mustaraaminen aakkostaulu Ikeasta, ja kotiin on löytynyt kivoja persoonallisia yksityiskohtia kirppareilta ja second-hand puodeista.
Punainen sävy jatkaa sisustuksessa tehtehostevärinä musta-valko-harmaan sävypaletin rinnalla. Kulahtanut, ruskea torkkupeitto vaihtui siksi punaiseen, ja ikkunalaudalta löytyy nyt parivaljakko puisia taalainmaanhevosia. Muutama väripilkku tuo kivasti eläväisyyttä muuten niin värittömään kotiin.
 
 Keittiön kuparinsävyinen lampunvarjostin muutti olohuoneen nurkkaan mustan lanpunjalan kaveriksi, ja keittiöön vaihdettiin laaja-alaisemmin valaiseva varjostin. "Tyhjä nurkkaus" on nyt siis täytetty jalkalampulla, mitäs pidätte tästä ratkaisusta?
Lähistöllä sijaitsevasta second hand-puodista löytynyt rahi sai paikkansa valkoisten Malm-lipastojen jatkeena. Musta nahkainen palli rikkoo oikealla tavalla kodin tunnelmaa, tuoden persoonallisuutta
Ikeapitoiseen sisustukseen.
 
Viimeinen sisustussilaus näin kevään kunniaksi: Viherkasveja ikkunalaudalle! Katsotaan kauan kaverit selviävät hengissä, täällä ei ihan olla sitä viherpeukaloisinta sorttia. Kasvien hengissäpitoaseina toimii ruukkujen salaojitus, kukkamulta ja suihkepullo. Muut vinkit otetaan kiitollisena vastaan kommenttiboksissa.

Tällaista pienempää sisustuspiperrystä tässä postauksessa, toivottavasti piditte!

Kurkkaa vanhemmat sisustuspostaukset täältä:
Yksiön sisustus osa 1
Yksiön sisustus osa 2
Yksiön sisustus osa 3

9 kommenttia:

  1. Just tuollaiset musta-valkoiset tyynyt minullakin on hakusessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat mustavalkoiset tyynyt ovat Ikeasta, eli sieltä löytyy=)

      <3Ninnis

      Poista
  2. Voi kun kivan näköstä!Oon huomannu omalla kohdalla,että kevät taitaa kolkutella ovelle koskapa oon alkanu taas miettimään kaikenlaisia sisustusjuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Isot kiitokset! Yhdyn tuohon keväiseen sisustusintoon, se iskee heti kun päivät pitenevät;)

      <3Ninnis

      Poista
  3. Kivalta näyttää! :)

    Mukavaa ystävänpäivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Samoin sinne, vaikkakin näin jälkikäteen!

      <3Ninnis

      Poista
  4. pitkästä aikaa: heippamoi! kiireinen opiskelija on vähän laiminlyönyt bloggailua...

    tää on kiva postaus.. meillä tulee varmaan kevät-kesällä muutto pk-seudulle ja voi olla, että HOASin kämpän saatua(jos nyt saadaan)voi olla sisustusideat kortilla.. sulta ainakin saa ideoita ;)

    mukavaa alkavaa viikkoa kaunokainen! lupaan parantaa tapani ;)

    VastaaPoista
  5. Heiheihei! Aivan täysin ymmärrettävää, täälläkin on välillä hieman hiljaista kun opinnot vievät mennessään. Jaahas, vai että muuttoa pukkaa, pidetään peukkuja että HOASilta lohkeaa superkiva kämppä teille! Oikein ihanaa viikkoa sinnekin murunen, kiva kuulla susta<3

    <3Ninnis

    VastaaPoista
  6. Vaikuttava yksiö, kiinnostuin blogistasi! :)

    lydianaslife.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...